Zelf een website bouwen is allang niet zo moeilijk meer. Maar er zijn natuurlijk wel dingen waar u rekening mee moet houden als u dit zelf gaat doen. Een eigen website bouwen en bijhouden is een leuk proces en met Wordpress kan iedereen dit doen.

Op locaties in Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Uitgeest worden elke maand betaalbare cursussen in Wordpress aangeboden voor kleine groepjes tot 5 personen zodat alles corona proof gegeven kan worden.

Voor de mensen die het liever thuis leren, wordt de mogelijkheid geboden om de cursus als een webinar te volgen. Dan hoeft u het huis niet uit en volgt u alles via uw computer. De cursus of webinar is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk, support en certificaat. En vooral zeer betaalbaar! Een webinar kost €149,- en een dagcursus kost €239,-

U gaat veel leren tijdens deze cursus, en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is compleet. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

U krijgt bij de cursus of webinar de beschikking over een eigen online lesomgeving zodat u alles veilig kan oefenen. U loopt dus geen enkel risico. Achteraf wordt er zelfs kosteloos support gegeven. Bekijk alle cursusdata via de website www.eckkies.nl of de advertentie in deze krant. Goed hoeft niet altijd duur te zijn!

Cursus Smartphone fotografie
Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ook smartphone fotografie heeft een enorme vlucht genomen en is populair. De smartphone wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af.

Volg daarom voor slechts € 29,95 de smartphone fotografie workshop in Wijkcentrum De Oever en leer behalve betere foto’s te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer twee uur, maar dan weet u alles wat u weten moet. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

Het is niet verplicht, maar ik adviseer wel om een mondkapje te dragen tijdens de cursus. Er is voldoende onderlinge afstand tussen de cursisten.
· Dit leert u over uw smartphone
· de smartphone camera goed instellen om beter foto’s te maken
· maak de beste belichting
· beter scherpstellen
· verborgen functies ontdekken en gebruiken
· composities maken
· anders kijken naar foto’s
· actiefoto’s maken
· de gemaakte foto’s nabewerken met handige apps
· vele aanvullende tips die u direct kan toepassen
· gebruik van handige accessoires
· anders kijken naar uw opnames

Op dinsdag 29 september a.s. gaan we weer van start. Aanmelden en informatie leest u na via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie-workshop/