Vanaf woensdag 20 november tot en met zondag 1 december kun jij in ‘Het grote Sinterklaashuis’ op Slot Assumburg in Heemskerk zelf ervaren hoe het is om midden in de hectiek van de decembervoorbereidingen van Sint en zijn Pieten te staan. Het is een unieke en interactieve belevenis waarin je alles van dichtbij ziet en de pieten zelf mee kunt helpen.

Laat je verrassen door de sfeer en de omvang van Sint zijn nieuwe verblijf die nauwelijks te vergelijken is met al Sint zijn andere logeeradressen in het land.

Er zijn ruim 15 waanzinnige themakamers, vele tientallen Pieten, er is muziek en entertainment en een speurtocht door alle kamers van het kasteel. Vind jij alle verstopte staffen?

We willen natuurlijk niet alles verklappen maar je brengt o.a. een bezoek aan :

-de pietenschool
-Sint’s bakkerij
-de lijstjeskamer en postkamer
-het naaiatelier
-de werkkamer
-de pietenslaapkamers
-de slaap- en kleedkamer van Sinterklaas
-de pakjesmagazijnen
-de surprisekamer
-de schatkamer met al het speelgoed
-opa en oma piet
-de grote controlekamer
-en nog vele vele andere verrassingen

Kijk verder op de website wat je zelf allemaal kunt doen in de kamers.

En natuurlijk heeft Sinterklaas tijd om met jou op de foto te gaan. Hij heeft hiervoor speciaal zijn favoriete gouden troon meegenomen uit Spanje.

Op de overdekte binnenplaats van het kasteel staat Amerigo in zijn stal. Je mag hem aaien en met hem op de foto. Hier is ook gelegenheid om iets te eten en te drinken waaronder natuurlijk lekkere warme chocolademelk en diverse Sintlekkernijen!

Vergeleken met vorig jaar zijn er een paar nieuwe themakamers, is er op zaterdag en zondag een grote pietenband en Sinterklaas neemt een geweldige mascottepiet mee die je kan knuffelen, een high five kan geven en die heel graag met je op de foto gaat!

Maar wees er snel bij want er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveren van is belang want vol=vol.

Neem voor meer informatie en de kaartverkoop snel een kijkje op www.hetgrotesinterklaashuis.nl