HOORN - Opleidingsinstituut voor uiterlijke verzorging “All Classes for Beauty” houdt op zaterdag 15 augutus van 10.00 tot 13.00 open dag. Deze dag is voor dames maar ook heren die geïnteresseerd zijn in opleidingen waarmee zij hun eigen bedrijf kunnen beginnen of kunnen werken in een bestaande salon. All Classes for Beauty verzorgt (door Provoet) erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals (medisch) pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Daarnaast geeft All Classes for Beauty regelmatig trainingen en workshops om huidige kennis te kunnen uitbreiden en verbeteren.

De laatste jaren heeft All Classes for Beauty een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van deze opleidingen en heeft ook een groot aantal professionals de weg naar de groothandel weten te vinden.

Door de opleidingen in kleine groepen van maximaal 6 personen aan te bieden garandeert All Classes for Beauty veel persoonlijke aandacht waardoor het slagingspercentage erg hoog ligt. Op dit moment is dit zelfs 98%! Meer weten? Kom naar de open dag en laat u door de docenten uitgebreid informeren over de mogelijkheden.