Oogwereld Hoorn aan de Kleine Noord 9 is de afgelopen 5 jaar onder de bezielende leiding van Mariska Peters uitgegroeid tot een toonaangevende optiekzaak in Hoorn en omstreken. Een team van 4 hoogopgeleide oogspecialisten adviseren niet alleen graag over welk montuur of zonnebril het beste bij uw gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid past, maar staan ook voor u klaar om de gezondheid van uw ogen te controleren. Wilt u liever geen bril, dan kunt u bij Oogwereld Hoorn ook uitstekend terecht voor verschillende soorten contactlenzen afgestemd op uw levensstijl.

Om stil te staan bij het 5-jarig bestaan, heeft Oogwereld Hoorn een mooie actie voor u. In de periode 5 t/m 16 februari ontvangt u 50% korting op alle monturen bij aanschaf van een complete bril. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

EXCLUSIEVE OOGEMODE EN BRILLENGLAZEN PASSEND BIJ UW KIJKBEHOEFTEN

Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets wat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat u gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand. Laat u door Oogwereld Hoorn adviseren voor een kijkoplossing op maat!

U wilt niet alleen goed kunnen zien, maar er ook goed uitzien met een bril. Bij Oogwereld hebben ze een uitgebreide collectie brillen met daarin exclusieve merken, zoals Lindberg en Theo, die in Hoorn alleen bij hen verkrijgbaar zijn. Het Deense brillenmerk Lindberg waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand te houden. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort met award winnende designs. Het flamboyante Belgische merk THEO staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit Antwerpen. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig en worden in kleine oplages geproduceerd.

Benieuwd naar de exclusieve oogmode en hoogwaardige oogzorg van Oogwereld Hoorn? De medewerkers verwelkomen u graag in de optiekzaak aan de Kleine Noord 9 in Hoorn!