HOORN - Live in Hoorn 2019, met als hoofdacts Bløf en André Hazes, bleek zaterdag binnen mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het evenement op zaterdag 22 juni, begon afgelopen zaterdag om 06.00 uur, maar was twee uur later volledig volgeboekt.

Naast Bløf en André Hazes zullen ook Davina Michelle en Snollebollekes optreden op Live In Hoorn. Afgelopen jaar had de organisatie o.a. Kensington op het programma staan en duurde het twee dagen voor dat het evenement was uitverkocht, maar nu dus nog geen eens twee uur.

Op de Facebook-pagina laat de organisatie weten:
Vrienden, we waren om 8:45 uur UITVERKOCHT en dat na de start om 6:00 uur. Ongekend en nog nooit bij Live in Hoorn vertoond. Als organisatie zijn we overvallen door deze snelheid en tegelijk genieten we enorm van dit succes.Zaterdag 22 juni wordt een fantastisch avond met prachtige artiesten en een heel enthousiast publiek!! Bedankt voor jullie prachtige reacties en het kopen van de kaarten.

.De organisatie meldt tevens dat komende dinsdag de line-up bekend wordt van de eerste avond van Live in Hoorn op vrijdag 21 juni. De kaartverkoop voor deze avond gaat dan woensdag 30 januari van start.