APELDOORN – HV Veerhuys ging afgelopen zaterdagavond onderuit tegen WSV/FSG Academy. Het duel met de laagvlieger leverde de Hoornse ploeg een ruime nederlaag op, 7-2.

,,Wij hadden afgesproken om klein te gaan verdedigen dus het was veel tegenhouden. Dat ging aardig tot vlak voor rust. In de tweede helft hebben we echt dramatisch gespeeld en hebben we zeker terecht verloren” sprak Barry de Wit na afloop.

Via powerplay trachtte HV Veerhuys om het verschil te verkleinen. Het leverde echter het tegenovergestelde op. ,,De uitslag was misschien wat geflatteerd en kwam tot stand omdat we wat probeerde te forceren met meevoetballende keeper. Ondanks dat hebben we wel terecht verloren” aldus De Wit. De Hoornse doelpunten vielen via Mark Zwagerman en Jorg Ooievaar.