Bewolkt18.5 ℃

Yada Yada Market in Zaandam

Yada Yada Market

the eating drinking laughing loving tasting talking shopping browsing cheerful chilling place! Gratis entree en parkeren

Foto's van Yada Yada Market

Yada Yada Market image 1
Yada Yada Market image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Grote Hulzen 42
1505 RH  Zaandam
Telefoon
+31611104804
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.9

3 Reviews


MaggieJiaozi
04-04-2017

Review:
Bent u op zoek naar huiselijke gezelligheid of een mogelijkheid om met het hele gezin te gaan eten, zonder dat de kinderen er al snel genoeg van hebben, dan is dit de plaats om naar toe te gaan. Ook erg goed om samen met je vrienden, collega's, je date enzovoorts naar toe te gaan om je te ontspannen, nieuwe mensen te leren kennen en een feestje te vieren. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en soms zelfs live muziek.


Gideon Sanders
31-03-2017

Review:
Eerste indruk, een gezellige plek om in het weekend te kunnen relaxen komen onder het genot van een hapje en een drankje bij de diverse foodstands. Service is goed. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, een enkel product iets aan de dure kant, maar desalniettemin zeker niet onsmakelijk. Een aanrader voor Zaandam en omstreken voor heerlijke steak, Italiaanse gerechten, sushi, hamburgers en meer!!!

Geef je beoordeling over Yada Yada Market. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map