Onbewolkt15.3 ℃

Watersportvereniging Lelystad in Lelystad

Watersportvereniging Lelystad


In ons verenigingsgebouw hebben we de luxe van een echte sociëteit, die in 2021 is vergroot en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er ook meer uitzicht over de haven gecreëerd en nieuw meubilair aangeschaft. Naast vergader- en lezingenfaciliteiten voor een groep van maximaal 80 personen is er ook een heuse bar. Op 29 oktober 2021 is onze soos officieel heropend.

Om structuur te geven aan het gebruik van onze sociëteit is er een barcommissie die de barbezetting coördineert, allerlei soosactiviteiten organiseert en verenigingsactiviteiten ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan facilitaire ondersteuning tijdens de woensdagavondwedstrijden en de betrokkenheid bij de organisatie van de haven- en jeugddag van de WVL. Samen met de barvrijwilligers wordt het sociëteitsgebouw bemand tijdens allerlei verenigingsactiviteiten om te zorgen voor een al dan niet alcoholische versnapering. Befaamd zijn inmiddels de barhappen (plate service) en bitterballengarnituren.

Openingstijden

Onze sociëteit is in principe iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf de namiddag open. In het hoogseizoen wordt ernaar gestreefd om ook op donderdag leden en havenpassanten te kunnen ontvangen. Voor de actuele openingstijden zie de activiteitenkalender van de WVL.

Foto's van Watersportvereniging Lelystad

Watersportvereniging Lelystad image 1
Watersportvereniging Lelystad image 2
Watersportvereniging Lelystad image 3

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Houtribhaven 2
8242 PC  Lelystad
Telefoon
0320-260198
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Watersportvereniging Lelystad. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map