Stichting Hospice Dignitas in Hoorn nh

Bezoekadres:

Stichting Hospice Dignitas

Wilhelminalaan 4
1623MA Hoorn nh
T0229-284060
Einfo@hospicedignitas.nl
Whttp://www.hospicedignitas.nl

Stichting Hospice Dignitas


Sinds 2004 biedt Hospice Dignitas in Hoorn (Westfriesland) voor iedereen die niet thuis in vertrouwde omgeving afscheid kan nemen van het leven een gastvrij verblijf.

In een huiselijk, warme, veilige omgeving is er voor de zieke en zijn naasten alle noodzakelijke zorg. De persoonlijke levenssfeer en de wensen van de gast staan in onze zorgverlening voorop.

Het Hospice heeft een fraaie sfeervolle huiskamer en is omringd door een mooie tuin.
Elke gast heeft een eigen kamer met badkamer.
De kamer kan naar persoonlijke wens ingericht worden met eigen bezittingen.
In overleg is er logeergelegenheid voor naasten..

Onze verpleegkundigen bieden 24 uur per dag professionele zorg en werken nauw samen met de (huis)arts. Zeer veel gemotiveerde en geschoolde vrijwilligers nemen dagelijks werkzaamheden voor hun rekening. (in de zorg, de keuken, administratie, technische dienst, tuin of als gastvrouw of heer. De gasten en hun naasten kunnen regelmatig contact hebben met de vrijwilliger geestelijk welzijn. Deze vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor voor wat de gast en zijn naaste bezighoudt in de laatste levensfase.

Iedereen met een indicatie voor palliatieve terminale zorg van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) kan worden opgenomen. Voor het verblijf wordt een eigen bijdrage per dag gevraagd. Deze bijdrage wordt soms door de verzekeraar vergoed.

Het Hospice kan het dankbare werk alleen doen door professionele medewerkers, gemotiveerde vrijwilligers en enthousiaste sponsoren.

Foto's van Stichting Hospice Dignitas

Stichting Hospice Dignitas image 1
Stichting Hospice Dignitas image 2
Stichting Hospice Dignitas image 3