Zeer lichte bewolking13.9 ℃

Smallsteps Villa Petteflet in Hoorn nh

Smallsteps Villa Petteflet

ONZE AMBITIE
De allerbeste kinderopvang bieden. Dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. Zij maken Smallsteps.

“Smallsteps biedt zoveel meer dan alleen opvang. Ik zie hoe onze pedagogisch medewerkers de kinderen inspireren en stimuleren om op avontuur te gaan. Samen ontdekken ze de smaak van een aardbei, wat er gebeurt als je gele en blauwe verf mengt en hoe je samen een sporttoernooi organiseert. Zo helpen we ze om zelfverzekerd en open de wereld in te stappen.”

Foto's van Smallsteps Villa Petteflet

Smallsteps Villa Petteflet image 1
Smallsteps Villa Petteflet image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Holenweg 14F
1624 PB  Hoorn nh
Telefoon
0229-275390
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews25-01-2017

Review:
Ontzettend lieve, zorgzame en vooral ook creatieve leidsters. Er wordt veel gedaan en ondernomen met de kinderen, steeds weer wat nieuws. Ook veel uitdaging voor de wat oudere peuters dmv peuterplus activiteiten die onze dochter echt geweldig vindt. En het streven om iedere dag even naar buiten te gaan is een grote plus. Zeker een dagverblijf om aan te raden!

Geef je beoordeling over Smallsteps Villa Petteflet. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map