Nieuw jaar nieuwe kansen !

Vanaf januari ’20 gaan Hennie Wesselsz van NIB Group en Herald Bouwhuis, incasso-deurwaarder te Hoorn, intensiever samenwerken om daarmee hun kennis en ervaring te bundelen. Hiermee wordt op de eerste plaats ingespeeld op de trend in credit-management om het buitengerechtelijke ofwel minnelijke traject beter uit te nutten. Door gebruik te maken van moderne technieken, big data en artificial intelligence wordt sneller onderscheiden of de klant-debiteur niet kan of niet wil betalen en wordt de aanpak daarop afgestemd.

De maatschappij verandert snel en vraagt om een innovatieve, minnelijke aanpak van schulden waarbij empathie , effectieve communicatie en optimaal gebruik van digitale technieken voorop staan zonder de menselijke waarde uit het oog te verliezen.

Na jarenlang te hebben samengewerkt in een deurwaarderskantoor in Hoorn heeft incasso-deurwaarder Herald Bouwhuis ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan en zal Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V. vanaf eind januari 2020 het licht zien. Een volledig geautomatiseerd digitaal incasso- en deurwaarderskantoor dat beschikt over een kleine veertig jaar ervaring.

Voordeel voor de opdrachtgevers is zeker in de samenwerking met het NIB Nationaal Incassobureau een optimale kennis en aanpak van kleinschalige (enkele vorderingen per jaar) tot grootschalige (vele tienduizenden vorderingen) incassoprojecten .

Op de tweede plaats wordt de bundeling van kennis en ervaring van beide afzonderlijke organisaties benut voor gerichte en vakkundige afhandeling van vorderingen in en uit ruim 150 landen samenwerkend in TCM (Total Credit Management) Group, de best georganiseerde internationale samenwerking van credit-management bedrijven ter wereld waarin wordt samengewerkt via de eigen Nederlandse incasso maatschappij TCM Netherlands B.V.

Wacht niet te lang met het uit handen geven van uw vorderingen en bel ons 088-1222200