Onbewolkt15.3 ℃

Mariette's Footcare in Castricum

Mariëtte's Footcare

Mijn naam is Mariëtte Dahmes, in 2009 ben ik door reorganisatie uit de financiële wereld gestapt. Mijn leven kreeg een hele nieuwe wending en ik heb uiteindelijk mijn hart gevolgd.


Ik ben eind 2009 gestart met de opleiding Pedicure. In 2011 heb ik mijn Brancediploma Pedicure met succes behaald. Op dit moment ben ik gestart met de opleiding Medisch Pedicure om mij meer te specialiseren op het gebied van uw voeten. Daarnaast is het zo dat de behandeling vergoed (gedeeltelijk) kan worden door uw ziektekostenverzekeraar.


Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Daarom ben ik aangesloten bij ProVoet, de landelijke organisatie voor de gediplomeerde pedicure. ProVoet staat voor vakkundigheid, professionaliteit en kwaliteit van de aangesloten pedicures.


Geef uw voeten eens ontspanning!

Naast de standaardbehandeling pedicure kunt u bij mij ook terecht voor een Spa Behandeling, een weldaad voor uw voeten! Ik werk met producten van Courtin, die op basis van Tea Tree Olie zijn vervaardigd.


Kwaliteit staat voorop

Door middel van bijscholing, het volgen van workshops, het lezen van vakliteratuur en het regelmatig bezoeken van beurzen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.


Behandeling aan huis

Eventueel kunt u de behandeling ook aan huis laten doen.

Foto's van Mariette's Footcare

Mariette's Footcare image 1
Mariette's Footcare image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Korte Cieweg 8
1901 DT  Castricum
Mobiel
06-53793897
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mariette's Footcare. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map