Hoornsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt21.5 ℃

LogoComm B.V. in Hoorn nh

Bezoekadres:

LogoComm B.V.

Wilhelminalaan 1
1623MA Hoorn nh
06-10716955
info@logocomm.nl
http://www.logocomm.nl

LogoComm B.V.

Chantal Barten is sinds 1992 logopedist/akoepedist. Zij heeft ervaring in het behandelen van kinderen, adolescenten en volwassenen. Deze ervaring heeft zij opgedaan door in ziekenhuizen, verpleeghuizen, SBO/SO-scholen en in de eerste lijn te hebben gewerkt.

In april 2011 heeft Chantal haar eerste lijn praktijk LogoComm;praktijk voor logopedie en communicatie geopend. Door haar specialisatie in het behandelen van kinderen met autisme en het begeleidden van ouders en netwerk, ontving LogoComm in 2012 vanuit Autisme Centraal het “autismevriendelijker” logo. Chantal is tevens de auteur van De Communicatiekoffer; communicatiehulpmiddelen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, met bijzondere aandacht voor kinderen met autisme.

(www.decommunicatiekoffer.nl) Samen met Ilse Olivier is Chantal bezig om nieuwe hulpmiddelen te ontwikkelen ter bevordering van de communicatie. Deze uitdaging geeft een extra dimensie aan haar werkzaamheden. Chantal is lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie) en is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Om de ontwikkelingen binnen haar vakgebied goed te blijven volgen, neemt Chantal regelmatig deel aan symposia, volgt zij workshops, doet post Hbo-opleidingen en bezoekt 1 x per 6 weken een kwaliteitskring voor logopedisten.

Praktijkadres 1:
Augurksteeg 7A
1601 CD Enkhuizen


Praktijkadres 2:
Scheerder 2
1625 VA Hoorn
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over LogoComm B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map