Matige regen12.7 ℃

Lijstenmakerij De Lijst in Alkmaar

Bezoekadres:

Lijstenmakerij De Lijst

Frederik Hendriklaan 8
1814JP Alkmaar
072-5150163
info@delijst.nl
https://www.delijst.nl

Lijstenmakerij De Lijst

Sinds september 1986 is Lijstenmakerij De Lijst uitgegroeid tot een speciaalzaak waar vrijwel alles op inlijstgebied te vinden is. De collectie omvat zo’n 4000 verschillende profielen in hout en aluminium in alle soorten en maten. De Lijst heeft zich vooral de laatste jaren gespecialiseerd in mooie handgekleurde en over de hoek vergulde lijsten, maar ook voor eenvoudige wissellijsten kunt u hier terecht.

Foto's van Lijstenmakerij De Lijst

Lijstenmakerij De Lijst image 1
Lijstenmakerij De Lijst image 2
Lijstenmakerij De Lijst image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.8

6 Beoordelingen


A.H. Meijer
23-09-2020

Review:
Zoek niet langer voor een Lijstenmakerij. De Lijst heeft heel veel keus en je krijgt daar een goed advies en goede service. We hebben nu 4 werken de afgelopen jaren bij de Lijst laten inlijsten. Allemaal verschillende werken, zoals een grote zeefdruk met museumglas en een schilderij. Alles wordt keurig afgeleverd: tip top! Een portemonnee moet je wél meebrengen, maar het is ook vakwerk, die veel tijd en precisie vraagt. Kortom: ga je voor klasse, dan ga je naar de Lijst.

Geef je beoordeling over Lijstenmakerij De Lijst. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map