Onbewolkt15.3 ℃

Liesbeth van der Blom in Koog aan de Zaan

Liesbeth van der Blom

Hallo, ik ben Liesbeth van der Blom. Ik ben fluitiste en docente dwarsfluit aan het Cultuurcentrum (voorheen muziekschool) in Heemskerk, waar ik ook Muziek op Schootcursussen geef aan jonge kinderen (van 1,5 tot 4 jaar), en waar ik (ook met veel plezier) leiding geef aan twee dwarsfluitleerlingen ensembles, en een volwassen dwarsfluitensemble.

Als fluitiste speel ik vaak samen met pianiste Kana Yamaguchi. Ook met gitariste (tevens luit bespeelster) Leny Roggeveen speel ik samen op dwarsfluit en op mijn traverso uit 1805. Verder bespeel ik ook de piccolo en de basfluit.

Nieuw in de Zaanstreek: Suzuki dwarsfluitles!

Na het conservatorium heb ik mij (als eerste in Noord-Holland!) gespecialiseerd in het dwarsfluitles geven volgens de Suzuki Methode. De kindvriendelijke benadering, het auditief leren dwarsfluitspelen (noten leren lezen volgt later), het internationale aspect van de methode, en de actieve betrokkenheid van de ouder(s) bij de les spreekt mij enorm aan.

Inmiddels heb ik drie levels met succes afgerond, en volg ik vanaf november 2015 de opleiding tot Suzuki Level 4 dwarsfluitdocente!

Het is mogelijk om bij mij thuis in Koog aan de Zaan dwarsfluitles te krijgen volgens de Suzuki Methode. Voor zowel jonge kinderen (vanaf 4 jaar) als volwassenen!

Voordelen zijn o.a. de leerlingen hebben een goede speelhouding, een mooie toon en kunnen goed luisteren. Dit zijn zeer grote pluspunten!

Leerlingen (en hun ouders) zullen uiteraard ook veel plezier beleven aan de hoogwaardige fluitlessen, gegeven door een enthousiaste, vakbekwame en ervaren dwarsfluitdocente!

Foto's van Liesbeth van der Blom

Liesbeth van der Blom image 1
Liesbeth van der Blom image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Jagerakker 34
1541 VK  Koog aan de Zaan
Telefoon
0610401082
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Liesbeth van der Blom. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map