Hoornsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt17.7 ℃

Inspiri in Castricum

Bezoekadres:

Inspiri

Oude Parklaan 111
1901ZZ Castricum
06-25271472.
annette@inspiri.nl
http://www.inspiri.nl/

Inspiri

De spanning die ik had, sloeg zich op mijn lijf. Ik zag en gedroeg ik mij door de ogen van anderen, met als gevolg dat ik niet vrijuit leefde. Dit heeft een veel te lange tijd geduurd! Achteraf zijn er wel meerdere momenten dat het de kop opstak natuurlijk. Zo had ik al 2x een crisis meegemaakt. Ik wilde, nee ik moest voldoen aan presteren en voldoen aan…, maar het kost zo’n strijd en energie en gezondheid. … leven met een masker op. Ik heb mij wel afgevraagd hoe ik meer ontspanning kon vinden, meer genieten. Heb mijn toevlucht gezocht in afleiding, zoals chatten, wijn. Het leek doodnormaal om zo door te blijven gaan en me zo geforceerd te voelen tijdens contacten met mensen in mijn omgeving. Het knaagde van binnen. Ik ging mee in het door mij bedachte verwachtingspatroon, zakelijk en privé. Ik gaf ook andere mensen er de schuld van in plaats van echte oplossingen bedenken voor meer lucht. Ik zat in een strak keurslijf. Ongemakkelijk hoor. Ik wist niet hoe ik mijzelf was of hoe ik mij moest opstellen. Voelde me teveel in gezelschap, te minderwaardig. Dat zorgt voor stagnatie/freeze (aanpassen en hopen op beter) of goedpraten (Misschien ligt het aan mezelf of als ik nu eens zus of zo…. of het valt ook wel mee). Dat zorgde toch uiteindelijk voor lichamelijke klachten, zoals maagklachten/pds (prikkelbare darmsyndroom), schildklier problemen, verkrampte borst, astma , rare vermoeidheid, burn-out….

Ik kon mezelf niet langer negeren. De (psychologische) waarheid en bevestiging trok mij altijd al, in de vorm van het spirituele, zoals astrologie! Daar word ik enthousiast van. Het is voor mij belangrijk om te ontspannen en in mijn gevoel te zitten. Ik denk dat de wereld er mooier uit gaat zien als iedereen dit doet. Masker af dus!

Ik heb een astrologie opleiding gevolgd en Reiki I. Aanvullend heb ik de training Chakra Massage bij Anand gedaan. 15 jaar geleden heb ik de tarotkaarten leren gebruiken. Deze ben ik sindsdien met plezier blijven leggen. Ik wil mensen graag met spirituele tools inspireren, omdat ik denk dat dat de sleutel is tot een gezond en tevreden leven. Ik wil niet opdringerig zijn, maar wel to the point. Zonder al te omslachtige praatsessies. Ik vind het tof om te merken, dat mijn aanpak goed uitwerkt in het dagelijks leven van iemand.

Wat kan ik je nog meer over mezelf vertellen?
– Ik ben altijd al geïnteresseerd in astrologie en andere leren (esoterie) en zoals pendelen, tarot, numerologie, engelen.
– Ik houd van casual-chique vrouwelijke stijl, yoga, trimmen, een glas wijn, lezen; romans of thrillers (Santa Montefiore schrijft prachtig) maar ook Carlos R. Zafón
– ik dans graag op bv. Zia, Latino muziek, Roemeense muziek, maar Little Kleine is ook goed te doen!

Waar zouden we zijn zonder humor? denk aan Foute Vrienden, Harrie Jekkers, Chantal Janzen, Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen.

Foto's van Inspiri

Inspiri image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Inspiri. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map