De matrassenspecialist van Nederland“Wilt u een matras kopen? Matrassenman is de goedkoopste online matrassenwinkel van Nederland”

De Matrassenman.nl is een familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring, vanaf 1970 zit de familie in de productie en verkoop van matrassen, schuimen en bedden. Zij leveren goedkope matrassen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ook verkoopt De Matrassenman matrassen op maat tegen de allerlaagste prijzen. Wilt u een matras kopen in een afwijkende maat? Neem dan contact met hun op. Ze bezorgen matrassen door heel Nederland. Alle matrassen zijn ook op afspraak af te halen.

Persoonlijk matrasadvies
Wilt u persoonlijk advies over onze matrassen of wilt u een matras vrijblijvend uitproberen? Kom dan naar onze beddenspeciaalzaak in Hoorn. Het adres van onze beddenspeciaalzaak is:

Vale Hen 1a
1621JX Hoorn
0229 239 266

Matrassen zijn gemiddeld tot 70% goedkoper
De matrassen van de Matrassenman.nl zijn de goedkoopste van Nederland. Zij leveren matrassen tegen zeer scherpe prijzen aan zowel particulieren als hotels en recreatieparken. In het assortiment hebben zijn verschillende goedkope matrassen en bedden, bijvoorbeeld:

HR koudschuim matras (Combi, Pocketvering en Micro Pocketvering): Koudschuim matrassen hebben een hoge veerkracht en een uitstekende vochtafvoer.

Nasa traagschuim matras (Combi, Pocketvering en Micro Pocketvering): Een traagschuim matras onderscheidt zich van andere matrassen door de stabiele ligging en optimale drukverdeling. Ook voorkomt het de vorming van drukpunten.

Pocketvering matras (Pocket- en micropocketvering):
Een pocketvering matras bestaat uit metalen veren, voor de beste ventilatie en een hoog aanpassingsvermogen aan het lichaam.

Gel matras: Een gel matras scoort op ondersteuning, ventilatie en drukverdeling de hoogste score van alle soorten matrassen.

Topdekmatras: Een topdekmatras verbetert uw ligcomfort en beschermt uw matras tegen slijtage.

Babymatras: Een babymatras biedt een perfect lichaamsondersteuning voor uw pasgeboren kindje. Het lichaamsvocht van uw baby wordt goed afgevoerd door het HR koudschuim, waardoor de lichaamstemperatuur op pijl blijft.

Kindermatras: Onze kindermatrassen zorgen voor een goede regulering van lichaamsvocht tijdens de slaap van uw kind. Een kindermatras kan omgedraaid worden.