Lichte regen10.9 ℃

Dijklander Ziekenhuis in Hoorn nh

Bezoekadres:

Dijklander Ziekenhuis

Maelsonstraat 3
1624NP Hoorn nh
0229-257257
e.klaassen@westfriesgasthuis.nl
https://www.dijklander.nl

Dijklander Ziekenhuis


Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Of u nu komt voor een bezoek aan een specialist, voor de geboorte van uw kind, om een vriend te bezoeken of voor uw opname. Wij verwelkomen u met een open blik en zijn benieuwd naar uw verhaal.

Bij het Dijklander Ziekenhuis vinden we dat goede zorg draait om aandacht. Vooral voor mensen. En ook aandacht voor de manier waarop we ons werk doen. We willen de allerbeste zorg geven en kijken door de ogen van de patiënt. Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ontwikkelen.

We zijn geworteld in West-Friesland en bieden zorg aan al zijn inwoners, maar we richten onze blik ook voorbij de grenzen van onze eigen regio. Samenwerking met andere partijen, zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. Met elkaar zijn we in staat om u de best mogelijke zorg te leveren.

Dijklander Ziekenhuis. Alle aandacht. 258.000 polibezoeken – 26 medische specialismen - bijna 2000 medewerkers en 148 medisch specialisten

Foto's van Dijklander Ziekenhuis

Dijklander Ziekenhuis image 1
Dijklander Ziekenhuis image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dijklander Ziekenhuis. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map