Onbewolkt26.3 ℃

De Verwondering Persoonlijke Training in Hippolytushoef

De Verwondering Persoonlijke Training


Corna Groenveld geeft op Wieringen en in Amsterdam

Yoga & Meditatie

- op maandag

- en donderdagavond

- en dinsdag- en vrijdagochtend

Daarnaast ook

- Coaching & Trainingen

- Op afspraak

- Verdiepingsdagen eerstvolgende is op zondag 13 oktober

Corna heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Waarbij staat zingeving centraal staat; samen leven, leren en werken met als doel een vollediger leven, zelfinzicht en zelfontwikkeling en niet te vergeten plezier. Zo ontstaat er een voelen, ervaren en confrontatie met jezelf, waaruit een beter verstaan en inzicht volgt.

Corna geeft wekelijks yoga (nu al weer vijf jaar) op Wieringen, aan de Normerweg. Daar hebben zij het voormalige atelier van de inmiddels overleden Theo Mulder, omgetoverd tot een prachtige, landelijke werkruimte.

Corna over de yoga…….. je moet het gewoon ervaren Ik zie de yoga als een middel om tot verdieping te komen in jezelf, een reis die jij kan maken naar je essentie. Kundalini Yoga is prachtige vorm binnen mijn hele lichaamsgerichte aanpak. Yoga betekent letterlijk 'verbinding'. Het helpt je te verbinden met wat er is, de realiteit van elke dag. Het haalt je uit de maalstroom van je denken, het laat je ‘voelen’ wat er echt is. Oftewel het maakt je een stevig verbonden met de aarde, geeft je een ruim hart en een leeg hoofd.

Enkele ervaringen

• Het fijne van yoga bij Corna is de diepe ontspanning die ik voel en na de les nog dagenlang ervaar. Daardoor blijf ik in het dagelijks leven gemakkelijker in mijn kracht staan.

• Thank you, thank you, thank you for the great class Corna!! All of you were so wonderful. I think I received healing yesterday...my hands used to hurt and the doctors could not find anything. Last night and this morning the pain has completely gone!

• De verdiepingsdag is altijd weer anders. Toch word ik iedere keer weer geraakt en ervaar ik blijdschap, verdriet of boosheid. Het is geweldig om de helende werking van deze dag te ervaren. Ik sta steeds bewuster en krachtiger in het leven.

• Na het afloop van de verdiepingsdag kwam ik tot de conclusie dat de verdiepingsdagen gaan om te ontspannen in de Liefde, de kern van alles, voor jezelf en anderen om je heen

Foto's van De Verwondering Persoonlijke Training

De Verwondering Persoonlijke Training image 1
De Verwondering Persoonlijke Training image 2
De Verwondering Persoonlijke Training image 3

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Normerweg 1
1777 JL  Hippolytushoef
Telefoon
06-45200371
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Verwondering Persoonlijke Training. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map