Bewolkt18.0 ℃

Dansstudio Dazzling in Zwaag

Dansstudio Dazzling

Dansstudio Dazzlling is een studio die al 20 jaar bestaat en waar verschillende dansen beoefend worden zoals Streetdance, Hiphop, Modern, Afro Dance, Dancehall, Female Style, Kids Dance, Breakdance, Klassiek Ballet, Jazz, Improvisatie en Theater en dit allemaal in verschillende leeftijdscatagorieën en niveau’s. DAZZLING heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige en creatieve ontmoetingsplaats waar kinderen bij elkaar komen en elkaar inspireren. DAZZLING staat bekend om de kwaliteit van de lessen en de resultaten van de diverse demoteams.

Het gevarieerde programma, de ontspannen sfeer en professionele aanpak zorgen ervoor dat steeds meer kinderen bij DAZZLING willen dansen. Leerlingen krijgen alle kansen aangeboden om zich optimaal te kunnen ontplooien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DAZZLING door deze benadering en door haar brede aanbod in dans, de leerlingen gedurende langere tijd aan zich weet te binden. DAZZLING streeft bij alle activiteiten naar een balans tussen kwaliteit en gezelligheid. Prestaties worden gestimuleerd, maar plezier en een goede sfeer staan voorop.

Foto's van Dansstudio Dazzling

Dansstudio Dazzling image 1
Dansstudio Dazzling image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
De Oude Veiling 21
1689 AA  Zwaag
Telefoon
0229-266313
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dansstudio Dazzling. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map