Je bent vaak moe, hebt moeite om je te focussen, gestrest?

Je ziet het vaak niet meer zitten en heb je het gevoel dat je in een sleur beland bent. En je merkt dat je het daardoor (vaak) privé ook niet lekker gaat.

Wil je snel een beter gevoel, dan moet je deze negatieve patronen doorbreken! Een slecht gevoel snel kwijtraken is gemakkelijker dan je denkt.

Wij helpen je met Neuro Linguïstisch Programmeren snel van je onzekere of angstige gevoel af.

Voor de meeste mensen is het moeilijk om precies aan te geven wat zij nu voelen. Vaak worden door andere mensen hier labels op geplakt. Dit helpt niet. Net zoals bijvoorbeeld bij allerlei therapieën waar alles herbeleeft wordt, dan komen de problemen ook vaster te zitten.

Beter is het om bij je gevoel te blijven. Je voelt je niet goed. En of het nou het een of het ander is dat maakt weinig uit. Om duidelijk te maken hoe je heel eenvoudig met behulp van N.L.P. technieken je weer snel beter gaat voelen, kijk op de onderstaande site www.unchainyourbrain.nl

Vaak vragen mensen mij ook wat het woordje Linguïstisch betekent, dat betekend taal. Om een voorbeeld van verkeerd taalgebruik te geven, hier het woordje NIET. Hoe gaat ons brein om met het woordje "niet".

Als je je niet lekker voelt dan krijgt je vaak tal van adviezen van vrienden, familie en kennissen. Deze adviezen zijn vaak slecht geformuleerd waardoor je je nog slechter gaat voelen. Natuurlijk heeft iedereen het beste met je voor, maar door een goede boodschap met de verkeerde woorden te brengen, wordt het tegendeel bereikt.

Een voorbeeld dat ik vaak hoor, is: "Joh, maak je niet druk, zo erg is het niet.". Ons brein heeft moeite om het woordje "niet" te begrijpen. Hierdoor hoort je in het bovenstaande voorbeeld vooral "maak je druk, want zo erg is het", een slechte manier om iemand op te beuren, toch?

Een ander voorbeeld: “Denk maar eens niet aan de aankomende zomervakantie.” Dat is nu ik het noem opeens een stuk moeilijker geworden.

Ben jij onzeker of ken je iemand die weer graag wil ontspannen? Wij helpen je om weer te genieten van het leven. Vragen of op zoek naar antwoorden? www.unchainyourbrain.nl

Bel of mail gerust voor een GRATIS intake gesprek, waarin we samen bespreken wat je kunt bereiken in zeer korte tijd!

info@unchainyourbrain.nl
M: 06-28886657