Ervaar van 22 t/m 25 november de grootste Najaarsbeurs in elektronica van Noord-Holland. Bij EP:Beerepoot in Hoorn prikkelen diverse demonstraties, presentaties en (dag)aanbiedingen uw zintuigen. Kom horen, voelen, proeven en zien. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.


EP:Beerepoot brengt u in direct contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen u mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit onze koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met onze keukenapparatuur. Bekijk de beelden op onze nieuwste (OLED)schermen, levensechter dan ooit en tegenwoordig zelfs in 8K resolutie! En beleef de geavanceerde (streaming) audioapparatuur in onze sfeervolle luisterruimtes. Adviseurs van zowel EP:Beerepoot als van gerenommeerde merken nemen u mee in de wereld van innovatieve elektronica.

BBQ Festival
Zowel binnen als buiten worden uw zintuigen geprikkeld. Want op zaterdag toveren wij het parkeerterrein om tot een waar BBQ festival en presenteren de mooiste barbecues, tuinhaarden en accessoires! Proef de lekkerste vlees en vis, dressings en rubs en maak kennis met de wereldkampioenen BBQ!

Kledingcheques en dagaanbiedingen
Als speciale beursactie trakteren wij u, bij aanschaf van geselecteerde producten, op waardecheques van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel en Restaurant Meijer’s uit Medemblik. Zo geniet u goed gekleed van een heerlijke avond dineren. Uiteraard zijn de welbekende dagaanbiedingen ook van de partij. Wilt u zeker zijn van een dagaanbieding? Voorkom teleurstelling en reserveer deze online via www.epbeerepoot.nl.

Wij ontmoeten u graag van 22 t/m 25 november bij EP:Beerepoot Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Kijk voor alle informatie op www.epbeerepoot.nl.