Licht bewolkt13.5 ℃

Autobedrijf Gerard Mooij in Opmeer

Autobedrijf Gerard Mooij

Gerard Mooij verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto's. Het aanbod van nieuwe auto's bestaat uit zowel personen- als bedrijfswagens van Peugeot, maar ook van andere merken. Het aanbod van gebruikte auto's bestaat naast diverse Peugeots uit occasions van andere merken (zie occasions voor actueel aanbod). Sinds de oprichting in 1988 heeft Autobedrijf Gerard Mooij zich gespecialiseerd in Peugeot. De voorliefde voor Peugeot komt direct voort uit de merkwaarden: comfort, dynamiek, betrouwbaarheid en veiligheid. De bedrijfsactiviteiten zijn onderverdeeld in vier categoriën te weten verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Op al deze activiteiten wordt Bovag garantie gegeven. De klantgerichte werkwijze van het professionele team is de rode draad door het bedrijfsconcept.

Om uw auto optimaal te kunnen onderhouden, en indien nodig te repareren, is de combinatie van in de praktijk verkregen ervaring en inzicht aangevuld met nieuwe kennis essentieel. Dit is de reden waarom de monteurs continu bijgeschoold worden. Zo volgen zij zowel merkspecifieke als algemene cursussen. Om steeds weer aan de eisen van nieuwe ontwikkelingen te voldoen wordt er naast bijscholing continu geïnvesteerd in moderne diagnoseapparatuur en gereedschap. Wij maken gebruik van een peugeot testkast, daarnaast gebruiken we ook Bosch testapparatuur voor alle overige merken.

Wij repareren en onderhouden alle airco systemen waarvoor wij Stek gecertificeerd zijn.

Voor het laten herstellen van schade aan uw auto kunt u ook bij Gerard Mooij terecht. U heeft dan de zekerheid dat reparaties conform fabrieksspecificaties worden uitgevoerd en krijgt u 2 jaar volledige garantie. Tevens kunt u ruitschade zoals een ster of scheur laten repareren.

De klant staat centraal en zal ook zeker in de toekomst centraal blijven staan. Deze website is dan ook een volgende stap in de klantgerichte werkwijze.

Foto's van Autobedrijf Gerard Mooij

Autobedrijf Gerard Mooij image 1
Autobedrijf Gerard Mooij image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
De Veken 2
1716 KE  Opmeer
Telefoon
0226-353919
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf Gerard Mooij. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map