Onbewolkt12.6 ℃

Alles is Yoga in Wijdenes

Alles is Yoga

Ik ben Roswitha Leeuwerink, geboren in 1955 te Zaandam. Ik ben gehuwd en heb 3 zonen. Ik geef sinds 1996 les in Hatha-yoga en de zwangerschapsyoga.

Mijn opleiding, als yogadocente, heb ik bij Jos Plenckers van de stichting Saswitha te Bilthoven gedaan. Zo ook de specialisaties: chakrapsychologie ,ayurvedischemassage, zwangerschapsyoga en babymassage, adembegeleiding, yoga voor kinderen, mensen met een handicap en ouderen en yantra /mantra. In Februari 2012 heb ik de bijscholing yoga nidra gevolgd bij maaike chavanu.

Midlifeyoga, voor vrouwen in de overgang, bij Mieke de Bock, in Bunnik.

Sinds mei 2011 heb ik de specialisatie H-yoga voor mensen met kanker afgerond bij de stichting SARA in Amsterdam. (Josette van Leeuwen en Miriam Wapenaar)

De laatste specialisatie sprak me erg aan omdat ik privé te maken heb gehad met familie met kanker maar ook als verpleegkundige veel werk met deze doelgroep en bij hen heb ervaren hoe yoga dit proces enorm kan ondersteunen.

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Adres
Zuideruitweg 56
1608 EX  Wijdenes
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Alles is Yoga. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map