UTRECHT - Hollandia heeft de eerste driepunter in de Vierde Divisie binnen. Op bezoek bij DHSC in Utrecht schoot Niels Koster de Hoornse formatie in de blessuretijd naar de overwinning: 0-1.

Op basis van de eerste helft was de zege van de ploeg van trainer Lars Keppel terecht want in de tropische warmte was men heer en meester met een handvol kansen en een bal op de lat.

Na de rust had Hollandia het moeilijker en trof ook de thuisploeg het aluminium. Een fikse tegenvaller was ook het uitvallen van Denzel Inyamah, naar het zich liet aanzien met een ernstige knieblessure. Net toen het duel op 0-0 leek af te stevenen sloeg Hollandia alsnog toe. Invaller Daniël Meijers vond Niels Koster die van afstand met een mooi schot keeper Buis verschalkte.

Volgende week zondag 17 september speelt Hollandia thuis tegen SJC (14.00 uur)