NOORDWIJK - Het zat Hollandia niet mee in de uitwedstrijd bij het hoger geklasseerde SJC. De ploeg van trainer Ron van der Gracht moest ver in de blessuretijd een gelijkmaker toestaan in Noordwijk: 2-2.

De wedstrijd begon al niet goed voor de Hoornse formatie. Hogervorst scoorde al na zeven minuten voor de thuisploeg en rode kaart voor de SJC-keeper na een overtreding op Knott werd terugegdraaid omdat de assistent-scheidsrechter eerst buitenspel van Knott had geconstateerd. Toch kwam Hollandia ook al snel op gelijke hoogte door een formidabele knal van Delano Woud.

Waar Hollandia voor de rust nog wat kansjes liet liggen was het na de rust direct raak toen de koud ingevallen Dirk de Jong, die Daniël Meijers wa skomen vervangen, Hollandia op voorsprong bracht. Lang mochten de gasten hopen dat het doelpunt genoeg zou zijn voor de winst tot Duindam in de zevende minuut van de blessuretijd na een vrije trap toch nog de gelijkmaker liet aantekenen.