HOORN - In de regio Hoorn ging afgelopen weekend de competitie van start voor de diverse voetbalverenigingen. Zie hier het overzicht en de diverse resultaten.

ZONDAG HOOFDKLASSE A

De wedstrijd Hollandia-Alphense Boys werd uitgesteld na het overlijden van Kelvin Maynard, voormalig speler van de Alphense ploeg.

ZATERDAG 1e KLASSE A

Vier doelpunten van Jay van Ooijen bezorgden Zwaluwen '30 de zege op WV-HEDW.
Kijk hier voor het verslag.

ZONDAG 3e KLASSE A

De wedstrijd Winkel-De Blokkers werd uitgesteld wegens het bloemencorso in Winkel.

Westfriezen wist tegen KGB binnen twintig minuten tweemaal te scoren via Max Broers en Dave Beerepoot, maar moest zich na afloop toch tevreden stellen met een gelijkspel: 2-2.

ZONDAG 4e KLASSE C

Always Forward pakte drie punten tegen Kwiek '78 al kwam de zege pas na rust tot stand. Doelpunten van Vaerewick (2) en De Weerd zorgden voor een 3-1 einduitslag.

Een stuk minder ging het met HSV Sport dat in eigen huis met pittige cijfers onderuit ging tegen Sporting Andijk (1-4)

ZATERDAG 4e KLASSE A

Always Forward komt dit seizoen ook weer in het zaterdagvoetbal uit en met een 4-2 zege op SVW '27 werd een goede start gemaakt. Machielse (2), Pengel en Leijen zorgden voor de doelpunten.