Ja, waarom niet, vinden wij van Dogs-Too. Voor hoeveel mensen maakt de hond niet gewoon deel uit van het gezin? We nemen de hond overal mee naar toe, als deze ziek is geven we er best veel geld aan uit om weer beter te laten maken. De kleine hondjes onder ons dragen hondenkleding, we boeken speciale hondenvakanties en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar hoeveel aanstaande bruidsparen mét hond denken er eigenlijk aan om hun lieve trouwe viervoeter ook een “taak” te geven tijdens de grote dag?

Er wordt inderdaad niet aan gedacht, of men vind het te veel werk, of hoe moeten we dat regelen, wie gaat het regelen, wie let er op onze hond? Allemaal logische vragen. En daar hebben wij een antwoord op!

Wij van Dogs Too zorgen hier voor!
Wil je je hond alleen op de trouwfoto’s? Geen probleem.
Wil je dat de hond de ringen komt brengen? Ook geen probleem.
Allebei? Of heb je zelf nog ideeën? Maak het bespreekbaar met ons.

Maar hoe ziet dit er dan uit?
Wij halen de hond op, zorgen dat deze schoon is, lekker ruikt en even goed is uitgelaten en komen dan naar de afgesproken locatie. Dit kan als eerste bv bij de fotoreportage zijn. Wij "regisseren" de hond op de foto's, zorgen dat deze er goed opkomt, even net de juiste kant opkijkt, net dat ene trucje doet en leiden de hond ook weer op tijd af, zodat hij of zij zich niet gaat vervelen. Maar we kunnen er ook voor zorgen dat jullie hond bv de ringen komt brengen tijdens de trouwceremonie. Hoe romantisch is dat? Jullie andere grote liefde die in een schattig mandje de ringen brengt.

Uiteraard hebben we dit van te voren wel geoefend en mogelijk zelfs een ceremonietraining gevolg.

Na afloop zorgen wij er weer voor dat jullie hond veilig naar zijn of haar verblijfplaats wordt gebracht, zodat jullie als newly weds heerlijk kunnen genieten van de rest van de bruiloft!

Dus, gaan jullie trouwen, hebben jullie een hond en wil je dat hij of zij ook deel uitmaakt van de bruiloft? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@dogs-too.nl