REGIO – Zwaluwen’30 beleefde op bezoek bij CSW een vervelende middag, 4-1. Voor de zaterdagvoetballers van Hollandia werd het een geslaagde zaterdag, 0-3.

CSW – Zwaluwen’30 4-1
Op bezoek bij CSW verloor Zwaluwen’30 met 4-1. In de eerste helft zag Ron van der Gracht een goed spelend Zwaluwen. “De 2-1 ruststand was tegen de verhouding in.” vond de oefenmeester. “In de tweede helft speelden we door blessures al minder goed. Het was dus een verdiende overwinning voor CSW.” Namens de Hoornse ploeg kwam Mustafe Baré tot scoren.

Blauw Wit (W) – Hollandia 0-3
Op bezoek bij laagvlieger Blauw Wit (W) won Hollandia met 0-3. Nadat Davey Biezen de score had geopend wist Bob Ooievaar twee keer doel te treffen. “Het ging makkelijk”, vond Barry Rageh. De thuisploeg kreeg bij een 0-1 tussenstand nog wel een penalty die werd gemist. “Voor de rest hadden ze geen kans tegen ons. Wij waren heer en meester.”