REGIO – In de voorlaatste speelronde heeft Zwaluwen’30 een ruime nederlaag moeten incasseren. Vierdeklasser Hollandia pakte een punt tegen Wieringermeer.

Sportlust’46 – Zwaluwen’30 4-0
In Woerden ging Zwaluwen’30 tegen Sportlust’46 met 4-0 onderuit. ‘We kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 achterstand. Daarna vond sportlust het welletjes en leunde achterover’, zei Serdar Özturk. ‘Wij konden geen vuist maken tegen deze degelijke ploeg.’

Na rust wilde de Hoornse ploeg druk zetten, maar kreeg al snel de 3-0 om de oren waarna het pleit beslecht was. Sportlust’46 wist uiteindelijk de 4-0 te maken.

Volgende week speelt Zwaluwen’30 in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen Westlandia. Voor Serdar Özturk is het de laatste wedstrijd voor de Hoornse ploeg. De aanvaller maakt na dit seizoen de overstap naar fusieclub FC Zaandam.

Hollandia – Wieringermeer 4-4
‘Voetballend waren we beter maar soms kwamen we er door onze slordigheid niet goed doorheen’, zei Hollandia aanvaller Barry Rageh na afloop. We kwamen goed terug in de wedstrijd en in de laatste minuut maakten we de 4-4.’

Dat winnende doelpunt werd, op aangeven van Rageh, gemaakt door Bob Ooievaar die in totaal driemaal scoorde tegen Wieringermeer. Ook Tom Hoeve kwam tot scoren.