HOORN - Zwaluwen `30 lijkt zijn draai te vinden in de tweede klasse. Door met 2-0 te winnen van Waterwijk bleef de ploeg van trainer Richard Bulterman voor de derde week op rij ongeslagen.

De Hoornse formatie was beducht voor de aanvallers van de gasten uit Almere, maar gaf in de eerste helft nauwelijks iets weg. Na de rust wist de thuisploeg de zege naar zich toe te trekken. Jerven Devid wist na een uur spelen de score te openen. Waterwijk ging hierna een stuk opportunistischer spelen door de ballen in te pompen op de lange spits, maar de Zwaluwen-defensie bleek hier goed tegen bestand. Vijf minuten voor tijd gooide Jorg Ooievaar het duel vervolgens in het slot: 2-0.

Zwaluwen '30 deelt nu de vijfde plaats met ASV Arsenal en dat is komende zaterdag in Amsterdam de volgende tegenstander.