LOOSDRECHT – Op bezoek bij hekkensluiter Victoria moest Zwaluwen’30 genoegen nemen met een punt. De Hoornse ploeg boog een achterstand om naar een voorsprong, waarna het de gastheer uiteindelijk naast zich moest dulden, 2-2.

Voor Zwaluwen’30 was het de derde wedstrijd op rij dat er niet werd gewonnen. In de beker werd het uitgeschakeld door SVL en vorig weekend liep het tegen DHSC tegen een nederlaag aan en liep zo de tweede periodetitel mis. Ditmaal speelde de ploeg van trainer/coach Ron van der Gracht gelijk. Dat het hekkensluiter Victoria was waartegen punten werden gemorst was verrassend, aangezien de ploeg uit Loosdrecht tot dusver slechts vier punten had gesprokkeld.

Vlak voor rust was het Victoria dat de score wist te openen. Na de pauze wist Zwaluwen’30 de opgelopen schade te repareren. Thomas Schaap trok de stand gelijk en Yannick Kuijpers tekende voor de 1-2. In het vervolg leek de Hoornse ploeg op 1-3 te komen, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt wegens buitenspel af. ‘Dat kon het nooit zijn. Mukhtar (Suleiman, red.) trok de bal vanaf de achterlijn terug’, aldus Joey Papamelodias. In de omschakeling kwam Victoria tot scoren en hield Zwaluwen’30 zo van de zege af.