AMSTERDAM – Dat je in het voetbal niet altijd krijgt waar je recht op hebt werd afgelopen zaterdag maar weer eens duidelijk. Zwaluwen’30 leed op bezoek bij WV-HEDW een onnodige nederlaag, 1-0.

‘Na twintig minuten belabberd voetbal kwam er een overheersend Zwaluwen’30’, aldus Ron van der Gracht. De overheersende ploeg moest toen wel een 1-0 achterstand goedmaken aangezien WV-HEDW via Mick van Moerkerk in de zesde minuut op een 1-0 achterstand kwam. ‘Dat was op dat moment terecht.’

WV-HEDW werd bij tijd en wijlen volledig weggespeeld door een goed spelend Zwaluwen. De 1-1 bleef echter uit, ondanks de vele kansen en dankzij de goede keeper van de thuisploeg. ‘In de laatste twintig minuten speelden we alles of niets. Die fase speelden we te slordig, zodat het verdiende doelpunt uitbleef. Dus een onnodige nederlaag tegen een matige tegenstander.’

WV-HEDW – Zwaluwen’30 1-0 (1-0)
6. 1-0 Mick van Moerkerk