HOORN – Zwaluwen’30 leed afgelopen zaterdag de tweede nederlaag op rij. De Hoornse ploeg begon nog sterk aan het duel, maar liet na een hoge score neer te zetten. In het vervolg wist Argon de wedstrijd naar zich toe te trekken, 1-4.

Het duel tegen Argon was voor Zwaluwen’30 een belangrijke om in de race te blijven voor een plek in de nacompetitie. Bij een overwinning had het immers in het spoor kunnen blijven van de koplopers in de derde periode en de nummer drie op de ranglijst.

Zwaluwen’30 begon sterk aan het duel, maar verloor uiteindelijk waardoor het de concurrentie zag weglopen. ‘In de eerste twintig minuten had het wel 3-0 of 4-0 moeten staan’, stelde Joey Papamelodias na afloop. Het bleef echter bij een 1-0 voorsprong. Al snel had Gani Meholli de Hoornse ploeg op voorsprong gebracht. Het spelbeeld veranderde echter.

Jasper Werkhoven trok de stand gelijk, waarna Argon in de tweede helft de leiding nam. Ilias Latif tekende voor de 1-2 en Dylan Bergkamp bracht het verschil op twee. Nadat Epitace Kraemer de eindstand bepaalde op 1-4 bleef Zwaluwen’30 verslagen achter. Papamelodias: ‘Dit is geflatteerd, maar na de eerste twintig minuten waren we niet best.’