HOORN – Zwaluwen’30 heeft de trainersstaf voor het seizoen 2019/2020 rond. Mo el Bouziani, de huidige assistent-trainer, zal doorschuiven als hoofdtrainer. Ron van der Gracht neemt afscheid bij de Hoornse eersteklasser.

Voor Mo el Bouziani wordt het zijn eerste klus als hoofdtrainer. Dit seizoen is de 29-jarige assistent van Ron van der Gracht. Dat El Bouziani zou doorschuiven werd al aan het begin van het huidige seizoen afgesproken.

Mo el Bouziani zal komend seizoen worden geassisteerd door John-Paul van der Gracht, momenteel actief als coach bij vierdeklasser Kwiek’78. Ook met keeperstrainer Eelco Zeinstra werd overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. Zwaluwen’30 laat weten blij te zijn met de huidige- en nieuwe (technische) staf. Met deze benoeming heeft de vereniging de keuze gemaakt om de samenwerking met een jonge, ambitieuze hoofdtrainer verder vorm te geven.

Waar El Bouziani volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staat, neemt de huidige coach Ron van der Gracht afscheid van Zwaluwen’30. De oefenmeester zal zijn trainerscarrière na dit seizoen beëindigen.