HOORN – Zwaluwen’30 heeft de technische staf voor het seizoen 2018-2019 rond. De club maakt bekend dat Ron van der Gracht ook volgend seizoen aan het roer staat bij de Hoornse eersteklasser.

Het contract met de trainer/coach is met een jaar verlengt, met een optie voor een tweede seizoen. Als assistent-trainer komt Mo el Bouziani (huidige trainer Hollandia JO19).

,,Mo el Bouziani zal Ron van der Gracht komend seizoen assisteren en gelijktijdig, indien mogelijk, zijn UEFA A verwerven” laat de club weten. ,,Mocht hij dit diploma komend seizoen behalen dan zal hij Van der Gracht opvolgen als trainer/coach van de A-selectie van Zwaluwen’30 in het seizoen 2019/2020”. Wanneer dit komend seizoen nog niet het geval zijn, dan wordt de optie gelicht en staat Van der Gracht ook over twee jaar nog voor de groep.

Naast Van der Gracht heeft ook keeperstrainer Eelco Zeinstra zijn contract met een seizoen verlengd. ,,Met het benoemen van Mo el Bouziani tot assistent kiest Zwaluwen’30 nu al voor een ambitieuze jonge trainer uit Hoorn en wil hem hiermee de kans geven zich op een hoger niveau te manifesteren” laat het bestuur in een reactie weten. ,,De vereniging is blij met deze benoeming en ziet uit naar een goede samenwerking”.