ALMERE - Zwaluwen`30 heeft voor de tweede week op rij verloren, al was de nederlaag bij SC Buitenboys onnodig. De ploeg van Richard Bulterman gaf in Almere namelijk een 0-2 voorsprong uit handen.

De Hoornse formatie leek na een half uur op rozen te zitten toen Stefan Schipper en Samet cetin voor een comfortabele voorsprong hadden gezorgd. In de sltfase van de eerste helft ging het echter toch mis omdat men de handige Burleson teveel ruimte gaf, die daar tweemaal dankbaar van profiteerde. Een kwartier na de rust kwam SC Buitenboys zelfs op voorsprong en ondanks enkele aanvallende wissels en een slotoffensief kwam Zwaluwen'30 dit niet meer te boven: 3-2.

De Hoornse ploeg staat zodoende op vier uit vier en speelt op 28 oktober de volgende wedstrijd, thuis tegen Koninklijke HFC.