REGIO Op bezoek bij koploper ARC speelde Zwaluwen’30 verdienstelijk gelijk. In de vierde klasse kwam Hollandia op een 0-2 voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt.

ARC – Zwaluwen’30 0-0
Een gehavend Zwaluwen’30 speelde in Alphen aan den Rijn doelpuntloos gelijk tegen ARC. Zonder Marlon Coco, Ivo Rottine, Wietse van Diepen, Jim Nelen en Serdar Özturk trad de Hoornse ploeg aan tegen de koploper. ,,We hebben zeer hard gewerkt en goed in organisatie gespeeld” vond Ron van der Gracht.

,,We hebben geen kans weggegeven en zelf vier à vijf kansjes gecreëerd. Vooral via Kevin Tromp. Kortom, een meer dan verdiend gelijkspel” vervolgde de oefenmeester. ,,Een hartverwarmend resultaat in de striemende kou”.

Kleine Sluis – Hollandia 2-2
In Anna Paulowna verspeelde de zaterdagploeg van Hollandia een 0-2 voorsprong. Via Bob Ooievaar en Marvin Begnor werd die voorsprong bewerkstelligt. In het tweede bedrijf trok de thuisploeg de stand gelijk waardoor de Hoornse ploeg genoegen moest nemen met een punt. ,,Ik vond het geen terecht gelijkspel” vond Mohamed Ali Mohamed.