REGIO – Zwaluwen’30 en Hollandia kunnen zich gaan opmaken voor de zomerstop. Beide teams hadden in de laatste speelronde niets meer om voor te spelen, maar slaagden er wel in om de zege te pakken.

Zwaluwen’30 – Westlandia 6-3
Met drie doelpunten kende Serdar Özturk een mooi afscheid bij Zwaluwen’30. ‘We wilden er een mooie laatste wedstrijd van het seizoen maken en dat ging volgens plan. Binnen een kwartier kwamen we op 2-0 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld’, zei de aanvaller. ‘Kort voor rust kwamen zij terug op 3-1 en kort na rust zelfs op 3-2.’

Hierna werd het even spannend maar in de zestigste minuut gooide Özturk met zijn derde van de middag de wedstrijd op slot. Het was gelijk ook zijn laatste actie aangezien hij daarna naar de kant werd gehaald. Ook Yannick Kuijpers (2x) en Thomas Hand kwamen tot scoren. ‘We hebben het seizoen toch met een positief gevoel afgesloten.’

SRC – Hollandia 2-5
In Schagen boekte Hollandia een 2-5 overwinning. Bob Ooievaar was voor de zoveelste keer op stoom en kwam ditmaal vier keer tot scoren. Ook Jordy de Graaf was trefzeker. ‘Het was erg gemakkelijk. We speelden de hele wedstrijd op hun helft en zijn eigenlijk geen moment in gevaar geweest.’ aldus Barry Rageh.

Door de overwinning kent Hollandia een positief slot van het seizoen 2017/2018 en kan zich nu richten op de welverdiende vakantie.