HOORN – Na enkele weken rust mocht Zwaluwen’30 weer in actie komen in een competitieduel. Tegen FC Breukelen speelde het gelijk. De zaterdagploeg van Hollandia speelde 2-2 tegen kampioen Purmersteijn

Zwaluwen’30 – FC Breukelen 1-1
‘Het was een matige wedstrijd waarin wij ons in de tweede helft terug vochten. En dus het eerste klasse schap veilig stelde.’ zei Ron van der Gracht na afloop. Halverwege keek de Hoornse ploeg tegen FC Breukelen tegen een 0-1 achterstand aan. Na rust wist Zwaluwen’30 via Jan Jaap Schaper de stand gelijk te trekken.

Door het gelijkspel komt Zwaluwen'30 na 24 wedstrijden op 28 punten. In de laatste twee duels treft de Hoornse ploeg nog Sportlust'46 en Westlandia.

Hollandia – Purmersteijn 2-2
In het Julianapark speelde Hollandia met 2-2 gelijk tegen Purmersteijn, dat al enkele weken kampioen is. ‘Je zag dat ze niet hoefde ze gaven niet echt gas en volgens mij’, zei Barry Rageh na afloop. ‘Er stond er een heel ander elftal op het veld dan andere wedstrijden. We konden hem winnen, met dertig minuten dertig minuten moesten we al met 2 of 3-0 voor staan.’ Via Bob Ooievaar en Tjerk Eindhoven scoorde Hollandia tweemaal, maar de Purmerendse opponent scoorde evenveel.