HOORN – In eigen huis speelde Zwaluwen’30 tegen CSW. De Hoornse ploeg moest in een doelpuntloos duel genoegen nemen met een punt, 0-0.

Met CSW trof Zwaluwen’30 de nummer tien van de ranglijst. Met een overwinning zou het aansluiting houden met de subtop van de Eerste Klasse A. Dat was echter niet het geval, aangezien het niet tot scoren kwam. Datzelfde was het geval bij de gasten.

‘De eerste helft was matig, na rust was het redelijk goed’, zei Ron van der Gracht na afloop. ‘Er werd te weinig geschoten in de zestien. Er was iets teveel twijfel, dus daardoor is een gelijkspel wel terecht. Als je niet schiet, kan je niet scoren.’

Na acht wedstrijden bezet Zwaluwen’30 de negende plaats op de ranglijst. Komende zaterdag gaat de Hoornse ploeg op bezoek bij koploper Argon.

Zwaluwen’30 – CSW 0-0 (0-0)