HOORN - Zwaluwen '30 heeft zaterdag een ruime zege behaald op Argon. De Hoornse formatie kwam al binnen twee minuten op achterstand, maar stelde snel orde op zaken.

De tegentreffer ontstond al snel nota bene na een corner van de thuisploeg. De bal gaat al snel de andere kant van het veld op waar de gasten uit Mijdrecht gelijk toeslaan. Binnen zeven minuten staat Zwaluwen '30 echter alweer gelijk als een voorzet van Joost Feld door Mircle Elstak op waarde wordt geschat. Nog voor het half uur om is volgt de voorsprong door een schot van Pieter Koopman.

Deze stand blijft lang staan zonder dat de thuisploeg in al te grote problemen komt. In de slotfase neemt Zwaluwen dan definitief afstand door doelpunten van Feld en Elstak: 4-1.