HOORN - Zwaluwen '30 heeft zaterdag de tweede zege van het seizoen behaald door Nootdorp met 3-1 terug te wijzen. De thuisploeg maakte het verschil in de slotminuten van de wedstrijd.

Alle doelpunten vielen na de rust en dat was eigenlijk een wonder aangezien met name Dave Severins voor rust al twee grote kansen om zeep hielp om zijn ploeg op voorsprong te brengen.

Nu was het Nootdorp dat kort na aanvang van de tweede helft de ban brak via spits Mitchell Abdoel. Pieter Koopman bracht de wedstrijd in de 63e minuut weer in evenwicht. Met nog drie minuten op de klok maakte Severins zijn gemiste kansen van voor de rust meer dan goed. Met een mooi stiftje wist hij doelman De Leeuw te verschalken waarna Floris Coffeng het duel in de blessuretijd definitief in het slot gooide: 3-1.

Zwaluwen '30 gaat komende zaterdag op bezoek bij de ongeslagen koploper WV-HEDW.