SCHERPENZEEL - In de eerste klasse is Zwaluwen '30 in Scherpenzeel tegen een ruime nederlaag aangelopen. In Gelderland nam de Hoornse formatie een 0-1 voorsprong, maar werd het in de tweede helft binnen een kwartier van de mat gespeeld.

Zwaluwen '30 had duidelijk het beste van het spel in de eerste helft en had zelfs na een minuut al op voorsprong kunnen staan toen Mircle Elstak op de lat schoot. Pas op slag van rust kwam die voorsprong er alsnog. Na knullig balverlies van Ouaddouh kon Dani Mes inschieten. De keeper kon deze inzet nog keren, maar had geen antwoord op de rebound van Pieter Koopman: 0-1.

Ouaddouh maakte zijn fout kort na de rust goed door zelf de gelijkmaker te produceren en vervolgens gaf Zwaluwen '30 het duel binnen een kwartier uit handen. Achtereenvolgens Ceyar, nogmaals Ouaddouh en Sissing zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand.