Wat is er leuker om de zomer actief en sportief door te brengen met je favoriete sport? De West-Friese Hockey Club biedt daarom aan alle jeugdleden, van 5 t/m 17 jaar, zomerhockey aan. Ook niet-jeugdleden worden van harte uitgenodigd om mee te doen met zomerhockey.

De kosten voor deelname bedragen € 25,- voor tien trainingen en voor de jongste jeugd € 15,-. Inschrijven kan op www.WFHC.nl

Het zomerhockey vindt plaats in de periode van 18 juni tot 22 juli 2018, dus gedurende vijf weken. Het WFHC-zomerhockey wordt zoals gebruikelijk begeleid door de vaste trainerscrew. Per week worden per leeftijdscategorie in principe twee trainingen aangeboden. Meisjes en jongens uit dezelfde leeftijdscategorie van verschillende teams trainen met elkaar in dezelfde trainingsgroep. “Bij zomerhockey staat het samen plezier maken namelijk centraal”, aldus Machiel van der Wolf, hoofdtrainer bij de hockeyvereniging.


“Ook als je geen lid van WFHC bent, kun je komen meetrainen” verklaart Van der Wolf. “De trainingen en de partijtjes worden zodanig aangepast dat alle deelnemers aan bod komen. Dat geldt natuurlijk ook voor degenen die tijdens zomerhockey voor het eerst kennismaken met hockey”. Deelnemers aan het zomerhockey die (nog) geen WFHC-lid zijn, betalen overigens géén inschrijfgeld als ze na de zomer besluiten lid te worden! Niet-leden kunnen zich via de WFHC-site aanmelden voor zomerhockey. Ook de trainingstijden voor het zomerhockey staan op de site vermeld.