ZUIDOOSTBEEMSTER - In de onderste regionen van de 1e Klasse zaterdag hebben ZOB en Zwaluwen '30 in een doelpuntrijk duel de punten gedeeld. Het eindigde in Zuidoostbeemster in 3-3.

Na een saaie openingsfase ontbrandde het duel rond de 24 minuut toen Jervin Devid namens de gasten uit Hoorn de score opende. tien minuten later had hekkensluiter ZOB de zaken omgekeerd door treffers van Colin Coenderman en Dennis Jansen, maar nog voor de rust maakte Devid zijn tweede van de middag.

Ook in de tweede helft gaven beide ploegen elkaar weinig toe. Met nog een kleine twintig minuten op de klok maakte Coenderman zijn tweede, maar in de slotfase wist aanvoerder Calvin den Boer na een scrimmage toch nog een punt te redden voor Zwaluwen '30.