BEVERWIJK - Met nog zeven wedstrijden voor de boeg is het niet meer de vraag of Always Forward kampioen wordt van de 3e klasse A in het zaterdagvoetbal, maar vooral wanneer. Ook de uitwedstrijd bij de nummer drie in de stand, RKVV DEM, werd met speels gemak gewonnen door de ploeg van de nog altijd door ziekte afwezige trainer Rob van der Werff.

De Hoornse formatie behield in Beverwijk de ongeslagen status met alweer de vijftiende competitiezege van het seizoen en die was in feite al voor de rust veilig gesteld door twee treffers van Kevin van Gsteren en een doelpunt van Stefan Schipper.

In de tweede helft kon Always Forward het duel gecontroleerd uitspelen al deed Leon Machielse nog even een duit in het zakje met een 0-4 eindstand tot gevolg. De voorsprong op directe concurrent is zodoende dertien punten. Komende zaterdag 1 april speelt de koploper om 16.00 uur in eigen huis de wedstrijd tegen de nummer vijf in de stand, Reiger Boys.