HOORN - "3 punten voor Robbie", zo viel er zaterdagmiddag te lezen op de Facebookpagina van de zaterdagploeg van Always Forward, de ongeslagen koploper van de 3e Klasse A. Na een hectische week waarin trainer Rob van der Werff in het ziekenhuis belandde haalde de Hoornse ploeg ongenadig hard uit tegen hekkensluiter ZVC '22 en kwam zelfs in de dubbele cijfers.


Eerder deze week maakte de club bekend dat trainer Van der Werff met een ernstig bacteriële infectie was opgenomen in het UMC in Amsterdam en zelfs even kunstmatig in coma werd gehouden. Later in de week maakte Always Forward bekend dat er inmiddels verbetering zit in de situatie.

In de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ZVC '22 liet de Hoornse formatie er in oeder geval geen gras over groeiene wat de intenties waren en scoorde er driftig op los. Uiteindelijk stopte de teller bij 12-1 waarbij de doelpunten keurig werden verdeeld over twee helften. Leon Machielse kroonde zich tot topscorer van de dag met vier treffers. De overige goals kwamen op naam van Kevin van Gasteren (2), Stefan Schipper (2), Mirko Boukens, Joey Papamelodias, Jouke Huitema en Boyd Stevens.

Komende zaterdag kan de koploper, die liefst tien punten voorsprong heeft, verder uitlopen als men op bezoek gaat bij de nummer drie in de stand, RKVV DEM.