HOORN/HEILOO - In de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal is Always Forward weer een stapje dichter bij het beoogde doel, de titel. De Hoornse koploper won zelf met 5-0 van Sint Adelbert en zag dat directe concurrent De Foresters twee punten liet liggen tegen SVW '27.


Met nog zes wedstrijden te gaan wist Always Forward de voorsprong op De Foresters weer te vergroten tot vier punten. Afgelopen zaterdag had men weinig te duchten van middenmoter Sint Adelbert. Na een 2-0 voorsprong bij rust werd er met 5-0 gewonnen. Er was een glansrol voor Kevin van Gaasteren die een hattricjk voor zijn rekening nam. De overige doelpunten kwamen op naam van Stefan Schipper en Perry Vlasman.

Concurrent De Foresters liet in eigen huis twee punten liggen tegen de nummer vier in de stand, SVW '27. De thuisploeg nam in Heiloo een 3-1 voorsprong, maar door twee treffers van de laatste weken toch al trefzekere Marlon Börnemann en een doelpunt van Dylan Bekkum Marks wisten de Heerhugowaarders toch een punt uit het vuur te slepen.