LEUSDEN – Als Zwaluwen’30 volgende week het restant van het gestaakte duel tegen DHSC goed doorkomt dan gaat de ploeg als titelkandidaat de winterstop in. Afgelopen zaterdag leverde de Hoornse ploeg opnieuw een sterke prestatie, 1-5.

Ditmaal werd Roda’46 aan de zegekar gebonden. Zwaluwen’30 won met 1-5 en is daardoor al vijf duels op rij ongeslagen. ‘We waren tegen een goed team de hele wedstrijd heer en meester’, zei Ron van der Gracht na afloop. ‘We waren ze op alle fronten tactisch de baas.’

In Leusden was het Joey Papamelodias die Zwaluwen’30 al snel op voorsprong bracht. Vlak voor rust verdubbelde Joep Rive de voorsprong. Na rust bewees Rive de spitspositie op een goede manier in te vullen. De 0-3 en 0-4 kwamen ook op zijn naam. Nadat Roda’46 iets terugdeed maakte Papamelodias de 1-5.

Volgende week speelt Zwaluwen’30 het restant van het eerder gestaakte duel tegen DHSC. Na de 38 minuten die dan, te beginnen bij een 0-1 tussenstand, moeten worden afgewerkt kan de Hoornse ploeg genieten van de winterstop.

Roda’46 – Zwaluwen’30 1-5 (0-2)
0-1 Joey Papamelodias
0-2 Joep Rive
0-3 Joep Rive
0-4 Joep Rive
1-5 Joey Papamelodias